دستگاه نورد ورق 4 غلطک در ظرفیت های مختلف از جمله دستگاه مهمی ست که در این گروه صنعتی تولید می شود، در این بخش به معرفی و کاربردهای این دستگاه می پردازیم: تمامی تصاویر منتشر شده در این صفحه دستگاه های ساخته شده توسط این شرکت می باشند. جهت سفارش دستگاه مورد نظر خود با شماره 09120550027 تماس حاصل فرمایید.
دستگاه نورد ورق چیست؟
دستگاهی می باشد که برای رول کردن انواع مختلف ورق های فلزی به شکل گرد، نیمه گرد، گرد با شعاع های مختلف یا شکل مخروطی استفاده می شود (برخی از ماشین ها در نورد کردن مواد به تخت نیز تخصص دارند).
دستگاه نورد دارای مکانیزم کاری است که به آن اجازه می دهد ورق فلزی مسطح را به صورت یک قوس یا استوانه بزرگ، یک شکل بیضی و یک قوس چند بخش خم کند، که با استفاده از تعدادی از رولهای سخت شده دقیق و قوی که با روشهای هیدرولیکی یا مکانیکی نیرو میگیرند.
هنگامی که ورق بین دو غلطک بالا و پایین محکم نگه داشته میشوند، رول سوم و گاهی چهارم به موقعیتی میرسند که باعث خمش اولیه میشود، یا چیزی که به آن پیش خم
(Pre-Bending) گفته میشود. سپس غلطک ها شروع به چرخش ورق میکنند و از میان غلطکهای فشرده شده میچرخند، سپس از کنار غلطک های تحت فشار عبور میکنند و یک قوس را به داخل ورق وارد میکنند.
مشخصات فنی دستگاه نورد ورق 4 غلطک گروه صنعتی پویابرش:
- مجهز به سیستم هیدرولیک برای کلیه حرکت های خطی و چرخشی
- بدنه دستگاه از جنس ورق ST52
- توانایی ساخت نورد 4 غلطکه تا ضخامت 120 میلی متر و طول 4 متر
- طراحی و ساخت طبق سفارش مشتری
- با رعایت اصول فنی و مهندسی و قیمت مناسب
انواع دستگاه رول فرمینگ یا نورد ورق:
-
نورد 2 غلطک
-
دستگاه نورد 3 غلطک
-
نورد ورق 4 غلطک
که هر کدام با توجه به مشخصات مورد نظر صفحه خروجی دارای مزایای متفاوتی هستند.
کاربرد دستگاه نورد ورق:
از این دستگاه در تولید انواع محصولات استوانه ای استفاده می شود. کاربرد آن به مجموعه گسترده ای از اقلام از جمله مخازن ذخیره و تحت فشار (صنایع نفت و گاز)، کشتی سازی، تانکر سازی، هوافضا و سایر تجهیزات فلزی کارخانجات صنعتی و تجهیزات نظامی گسترش می یابد.
از آنجایی که همه فلزات دارای خواص و ویژگی های متفاوتی می باشند، هر پروژه ممکن است به یک نوع تخصص از دستگاه نورد ورق آهن نیاز داشته باشد. بنابراین، باید توجه داشت که مجموعه وسیعی از دستگاه نورد در بازار یافت شود.
نوع تجهیزاتی که انتخاب می شود باید بر اساس پیچیدگی و منحصر به فرد بودن باشد، بنابراین با توجه به نیاز باید بین این دستگاه ها، یکی انتخاب شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
اجزاي نورد ورق آهن شامل چه قسمتهایی است؟
اجزاي این دستگاه (نورد 4 غلطکه) شامل غلطك ها، ياتاقان ها، محفظه اي براي محافظت اين قطعات و نيروي محركه اي براي به حركت در آوردن غلطك ها است. علاوه بر اين ها به تجهيزات مكانيكي و الكتريكي براي كنترل و تنظيم نيرو و سرعت دوراني نياز است. هیدروموتور و گیربکس برای تامین گشتاور لازم برای چرخش غلطک های بالا و پایین نیز یکی از بخش های اصلی دستگاه می باشد.
دستگاه نورد هیدرولیک ورق
در این ویدیو نحوه نوردکاری ورق را با دستگاه ساخته شده توسط این شرکت مشاهده کنید:
لینک ویدیو در آپارات
نورد کردن ورق آهن:
نورد آهن، نورد فلز، نورد فولاد و دیگر فلزات از کاربردهای مهم دستگاه نورد می باشد که این ورق های نوردکاری شده در صنایع مختلف کاربرد دارد. ورق های آهنی نورد شده از جمله برای ساخت مخازن استفاده میشود.
فرایند نوردکاری ورق آهن:
در تصویر زیر نحوه نورد کردن ورق فلزی طی مراحل مختلف به نمایش درآمده است. ورق فلزی در طی این فرآیند به صفحه ای نازک و مسطح تبدیل می شود. فرآیند نوردکاری ورق فلزی شامل عبور ورق از یک یا چند جفت غلطک برای کاهش ضخامت و یکنواخت شدن سطح ضخامت می باشد.
قیمت دستگاه نورد ورق:
قیمت دستگاه نورد آهن با توجه به عوامل مختلفی مشخص می گردد:
- رولر جانبی
- آسانسور برای نگهداری ورق های نازک حین نوردکاری
- در سایزهای بالا به جای اینکه 1 غلطک درایو داشته باشد، هردو تا غلطک بالا و پایین درایو دارند.
- عملیات حرارتی غلطک ها: سخت کاری غلطک ها
- جنس غلطک
- ظرفیت (ظرفیت دستگاه به ضخامت و پهنا بستگی دارد)
- نوسانات قیمت ارز
خدمات نورد ورق:
در این مجموعه خدمات این دستگاه نیز انجام می شود. خدمات نورد برای فلزات تا ضخامت 12 سانتی متر و تا طول 4 متر انجام می گردد. از جمله این خدمات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نورد کردن انواع ورق برای ساخت مخازن با ابعاد مختلف
- نورد ورق های فلزی برای صنایع مختلف با قابلیت شکل یا فرم دهی روی ورق مانند تصویر سمت راست
نوردکاری ورق آهن با فرم دلخواه روی فلز
خدمات نوردورق
ساخت مخازن استوانه ای توسط نورد هیدرولیک
ساخت مخازن استوانه ای توسط نورد هیدرولیک
تاریخچه ی دستگاه نورد آهن ورق:
برای اینکه بدانید دستگاه نورد از کجا و چگونه به وجود آمده است، اجازه دهید نگاهی به تاریخچه دستگاه نورد بیندازیم.
در حالی که کسی دقیقاً نمی داند اولین بار ماشین نورد صفحه چه زمانی اختراع شد، حتی استدلال می شود که به قرن هفدهم در کارخانه های فلزی باز می گردد، زیرا تقاضا برای فلز زیاد بود؛ در قرن هفدهم، توسط نیروی انسانی کنترل و برای فلزات ظریفی مانند طلا استفاده می شد.
اعتقاد بر این است که وردنهها برای تخت کردن ورق های فلزی در قرنهای 18 و 19 کارآمدتر شدند و ما را به دستگاه های غلطکی ورق هیدرولیک و الکتریکی که امروزه استفاده میکنیم، رساندند.
منحنی کردن ورق های آهن با عبور یک صفحه از میان مجموعهای از غلطکها احتمالاً به اواخر قرن هجدهم بازمیگردد، زمانی که هنری کورت، استاد انگلیسی، حلقههای بشکهای را در دهه 1780 بوجود آورد. ماشینهای اولیه کوچک بودند و میتوانستند مستقیماً با دست یا با یک دسته چرخدنده هدایت شوند تا مزیت مکانیکی به همراه داشته باشند.
معرفی موتورهای الکتریکی در ابتدا منجر به این شد که غلطکهای خم کننده ورق، که قبلاً توسط شافت حرکت میکردند، اکنون به سادگی قابل تبدیل شوند.
بسیاری از ماشینهای نورد، حتی در دهه 1940، دیده میشوند که در اصل با استفاده از یک تسمه مسطح با محور خطی هدایت میشدند و متعاقباً به موتور الکتریکی مجهز شدند.
ماشین های نورد آهن بزرگتر عموماً از نوع هرمی بودند که در شکل 1 در زیر نشان داده شده است. معمولاً برای ورق های سبک و نازک استفاده می شد، همانطور که در عکس در شکل 3 دیده می شود. این نحوه نورد به قرن 19 باز می گردد.
این تجهیزات توسط کارگران ورق فلزی برای ساخت دودکش ها و مجرای هوا استفاده می شد و معمولاً دارای غلطک هایی با قطر 80 میلی متر برای نورد کردن ورق تا ضخامت 1 میلی متر بودند.
متداولترین طرح برای غلطکهای دستگاه نورد سنگین، چیدمان هرمی بود و موقعیت غلطک بالایی در ابتدا توسط یک پیچ دستی قرار میگرفت که آن را با چرخدنده ثابت میکردند و سپس درایو برقی بود. در ابتدا عملیات این توسط شافت با استفاده از یک اهرم انتقال قدرت و سپس توسط یک موتور الکتریکی جداگانه انجام میشد.
قبل از دهه 1950، قبل از جوشکاری، مخازن با استفاده از مواد مناسب پرچ میشدند و طول کوتاهتر لبهها صرفهجویی زیادی در هزینهها داشت. برای طول مشخصی از صفحه، شکل دایرهای، مساحت بزرگتری را نسبت به هر شکل دیگری در بر میگیرد و این مزیتی برای طراحی مخزن و کشتی ایجاد میکند.
مشکل اصلی نوردهای هرمی، بخش مسطح در هر انتهای صفحه بود که در اثر فاصله بین دو غلطک بوجود می آمد. طول این انتهای صاف به طور طبیعی تقریباً برابر با فاصله بین غلطک پایین و مرکزی بود. این فاصله زمانی که یک صفحه را به یک استوانه با قطر بزرگ پیچانده می شد یشتر و هنگام نورد کردن یک صفحه به شکل استوانهای با قطر کوچک، کوچکتر میشد.
ساده ترین راه برای مقابله با این امر این بود که پس از مرحله اول کار نورد، انتهای صاف از هر دوطرف جدا شود و سپس صفحه دوباره در دستگاه نورد قرار گیرد و رول کردن صفحه ادامه یابد تا زمانی که یک استوانه تشکیل شود.
انجام نورد با این روش مشکلاتی داشت که عبارتند از:
- هزینه بریدن انتهای صاف
- هدر رفتن مواد
دو بخش انتهایی که معمولاً 200 میلیمتر (8 اینچ) طول دارند، به همان شکلی که بودند باقی میمانند و به قطر کوچکتر مورد نیاز نورد نمیشوند که میتواند به یک استوانه گلابی شکل مانند شکل 4 برسد که ایدهآل نیست.
می توان انتهای صفحه را روی یک ترمز پرس سنگین با استفاده از یک Vee کوچک خم کرد. این جایی است که انتهای صفحه به شعاع کمی بزرگتر از اندازه نهایی شکل می گیرد زیرا انتهای صفحه وقتی دوباره از رول ها عبور می کند کمی بیشتر خم می شود.
سازندگان دستگاه نورد آهن راه حل های فنی مختلفی برای این مشکلات ارائه کردند. به منظور مقابله با این امر، سیلندر باید پس از جوشکاری دوباره نورد شود تا شکل دایره ای آن بهبود یابد. این فرآیند زمان زیادی نمی برد، اما باید به عنوان یک فرآیند اضافی در نظر گرفته شود و در نتیجه زمان را به یک کار اضافه محول میکند.
دو یا سه صفحه تنظیم کننده به شعاع های مختلف منحنی می شوند تا با قطر سیلندر مورد نیاز مطابقت داشته باشند. این روش بسیار سریعتر از استفاده از ترمز فشاری بود و امکان تنظیم انحنای انتهای مجموعه را بوجود می آورد.
این ما را به دهه 1950 قبل از معرفی نورد ورق هیدرولیک و شروع عصر مدرن در طراحی دستگاه نورد می برد.
جهت سفارش دستگاه نورد کوچک ورق، نورد هیدرولیک ورق و انواع دستگاه نورد با شماره های مندرج در پایین صفحه تماس حاصل فرمایید. گروه صنعتی پویا برش با بیش از دو دهه فعالیت در عرصه صنعت افتخار دارد با بهره گیری از کادری متخصص و مجرب در زمینه طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خمکن لوله و پروفیل، همچنین ساخت دستگاه برش پلاسما، دستگاه برش cnc و دستگاه برش لیزر فلزات با کیفیتی در حد نمونه های خارجی ارائه نماید.
8 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
وبسایت بسیار خوبی دارید لطفا در ارتباط با قیمت دستگاه نورد ورق اطلاع رسانی کنید
دستگاه نورد ورق 4 غلطکه از 700 میلیون به بالا می باشد. برای آگاهی از قیمت این دستگاه با شماره تلفن های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.
خیلی عالیه. این دستگاه واقعا فوق العاده س و کاربرد خیلی خوبی داره
دستگاه نورد هیدرولیک ورق تا چه طولی را نورد میکند؟
سلام. تا ضخامت 120 میلی متر و طول 4 متر
عالیه و بسیار حرفه ای
سلام دستگاه با کاربرد و عملکرد بالایی هست. بسیار حرفه ای 👍
خیلی عالیه وبسایتتوون